it's so empty, behind theese castle walls

helloj, har noll inspiration till att blogga just nu, därför den dåliga uppdateringen... Jag har mycket i skolan också, vilket som faktiskt går före bloggen. Så kommer tillbaka med roliga inlägg när det har plugget har lagt sig, puss så länge alla sötnosar :*

För Mycket Bullar!!

(Sämst collage, men gjorde det ba snabbt, haha)
.
Värdens underhållning! För er som inte vill betala pengar/ladda ner Fathbooth, så finns det annat! IFaceFat!! Likadant, tror jag (?) Men iaf, för er med Iphone, ladda ner denna appen om ni inte vill betala, för den är skitkul!! pussiiiiis

tjockt..

Kollade runt på några bloggar och så ba äter alla kebab pizza, snacka om att jag blev såååååååååååååhäääääääääääääääääääääär sugen på det nu. Men jag ska inte köpa det!! Haha puss underbara läsare ♥

segisdagar

hellooooo friends, solat med linnea förut, det va skööööönt! Sen stack vi hem igen och sen dess har jag gjort naaada, egentligen skulle jag hem till Sanna för vi skulle planera tha trip to Norge, maten och sånt men Sanna hade träning så orkade inte dra dit, så aa kul för er att veta!
.
Har kollat på vänner för länge och känner mig redan trött, vilket är ganska bra. Är inne på mammas data så det blir inga bilder, utan ba ett tråkigt inlägg, förlååååååt ):

Snickers, makes you feel good?

gif maker online

Jewels by Josefin

Tänkte tipsa om en blogg som en tjej på femton år äger, hon har ett grymt utbud på fräcka ringar, örhängen och andra smycken. Det bästa är att det inte kostar alls mycket som det brukar göra. Det som jag sett än så länge har kostat runt femtio lappen, riktigt värt. HÄR hittar ni bloggen.
.
Lite snyggissar

Skön Låt

Första skoldagen. Började tio. Sutade ett. Stack till allum. Fika med Emma och Lydia. Köpte gossigossi mössa. Drog hem!
.
Ska strax iväg och köpa skidkläder inför our trip to Norge :D puss gossisar!

svar

Anonym om HOT STUFF MAN:
vart kan man köpa dom ?:)

Svar: Gud jag kommer verkligen inte ihåg det just nu men det ska jag ta reda på så snart som möjligt!

Nu ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt vänner som jag nyss laddade ner, zååå ozköönt med zkola imon azzå ):

...

- Jag vill börja i sångskola och bli jättebra på att sjunga!
- Jag tycker cheer är skitkul, men jag är kass på det..
- Jag är inte rädd för spindlar och insekter som de flesta tjejer är, haha
- Jag vill egentligen inte vara svensk, för det är tråkigt.

Söndag

Goooooodmorgon! Förlåt för den kassa updateringen igår.. Idag vet jag inte vad som händer kanske skulle gymma men tror inte jag orkar, vill egentligen bara ligga i min säng hela dagen, men det är ändå sista dagen innan skolan börjar så känns som att jag borde göra något. Fan va massa tråkig skit jag skriver! Haha Jaja, godmorgon!
Bloooooondin

Pröööömenix

Vaknade prec, ätit frulle och så. Nu drar jag mig ut i regnet med Lydia.
Förlåt att det blir så tråkiga ilägg nu det sista, men jag är alltid så stressad. Ska skärpa mig. Puss alla söta läsare!

Sportlife idag igen!

Tränat idag igen med Sana och Nea, är heeeelt slut i benen och är allmänt trött, men nu blir det en upppiggande dusch, sen drar jag mig till Sofia där några fisär befinner sig.

HOT STUFF MAN

Fan va hett, måste köpa någon iaf!

sleeeeeten chey

Tja! haha, nej men heeeeeej babes. Stockholmsbesök stack för kanske en halv timme sen, full rulle där med. Först var det jul, sedan ett äkta barnkalas, är helt slut nu och ska snart sova. Fick present kort på GinaT och Bikbok, nice surprise, sen fick jag massa gosiga kramar från min gullis oså.
.
Först stack jag och min bebis och tränade. Det var jävligt skönt att bränna lite kalorier ;)
Sedan....
Var det full rulle här hemma, stockholmarna kom och vi började baka tårta!
Sedan...
Fick jag massa gossiga kramar av lille gullet här. Fick julklappar osv.
Sedan...
Barnkalas!! Hahah, jag är helt slut. Vi ses imorgon! Puss mina urgulliga läsare <3

Kom prec. hem från träning med nea

Bilder kommer ikväll, idag blir det försenat julfirande meed släkten från El Stockholmo! x.

blondin/Brunett?

Nu när jag har fixat brunt hår så kan jag verkligen inte bestämma mig om jag vill vara brunett, eller om jag är blondin? Eller tvärt om... Fast det känns sick skönt att inte gå runt med någon fett ful utväxt som jag hade innan:
.
skabbigt, hur kunde jag gå runt såhär?? harregud... Iaf, vad säger ni lovely readers? blondin/brunett?

loooove

Allt från Hm's nya kollektion, åhh sommar, ja tack/kläderna, ja tack!
.
(Fick en fråga om linnet från Chelsea. det kostade 199 :- om jag inte minns fel )

Upp 07.00 imorgon, kul...

Yes, fn vad jobigt! Jag som är van vid att ligga och dra mig till 2... Men vad gör man inte för klääder.. Haha nej men jag, mamma, pappa ska iväg till MQ rean. Kommer förmodligen hem med massa fint, hihi!
.
Hade iaf en mysig kväll med mina små puttinuttar, som vanligt då hihi! Vi ses imorgon snyggingar!

2011!!!!!!

Haha, när jag skulle publicera inlägget nedan i kategorin Outfits 2010 insåg jag att det är 2011!!!!!!??? Haha, ball fixat en ny kategori nu iaf: Outfits 2011

IVÄG OCH TRÄFFA BRUDARNA

Skjorta-Bik bok/ Jeans-Bik bok/ armband-Tunisien, sedan har jag små elefant örhängen som inte syns... Plus Ugg's, ha en fin dag!

Ny Header

(Tryck på F5 om ni inte ser någon skillnad.)

Precis tagit en låååååång go dusch! Idag känner jag inte alls för att gå ut, vill ba ligga hemma och dega maxet. Låter skönt va? Fast ändå vill jag hitta på något eftersom skolan börjar snart.. Jaja, får se senare när jag är klar hur det blir. X.

mellandags shopping

Tänkte att nu när jag kör igång igen kan jag visa lite av det jag fyndat på rean. Dock är allt inte köpt på rean.
.
Blus med detaljer-Bik bok rea / volang linne-Chelsea rea / oversized linne-Weekday ej rea / byxa-Bik bok rea / t-shirt-Missäy ej rea
.
Sen har jag köpt massa trosor, bh:ar, lösögonfransar, vanliga linnen osv, men detta är det jag är nöjdast över! X.

Godnatt c00lingar


gammal fråga..!

Haha, förlåt för att jag inte har svarat men har ju inte bloggat mycket och därför inte kollat igenom vad som händer på bloggen men fick en fråga vart tröjon från detta inlägget kom från och den kommer från Week day. Men den är rätt gammal. Från våren 2010 så är inte helt hundra på om den finns kvar, men du kan alltid kolla! X.

49 :-

värdens kap eller? galet snygg ring för 49 spänn fick jag med mig hem från stan idag, wiie happy!
Ledsen att ni får stå ut med sånna hemska mobilbilder!..

mitt hår, haha

här är resultatet! hihi, blev faktiskt nöjd, dock så känns det som att det skiftar i lila i vissa lägen, jaja. Funderar på att börja blogga seriöst faktiskt..

Idag blir jag brunett

Ska börja fixa mig nu, ta en dusch o sånt. Sen rullar jag mot frissan och blir brunett (!!??) trodde aldrig det skulle hända efter missfärgningen för några somrar sen. Men snart sitter jag där med färg i håret. Lite nervös är jag. Men hoppas det blir snyggt. See ya!

RSS 2.0