Kollar på hannah montana

Dom är helgoa ju! haha mamma tog hem den från jobbet och ba: Du kanske inte gillar den men... Hahaa! Men dom är ju facktiskt helgoa! Snart klar med No:n också, känns superbraaaa! xxxxx.

Svar på kommentar -


Hot chocolate

Den blev supergod! Sitter och dricker den nu, känns skönt för halsen också. Nu är jag redo för att plugga, x.

~~~~

hello bananas! Måste börja med att säga att guuuuud vad tiden går segt. Klockan är bara runt 11 och jag har redan tappat lusten av att bara sitta hemma, fast ändå orkar jag inte röra på mig. Har suttit och kämpat med att för över bilder från en gammal data till denna lilla datan, men så när allt väl är klart och jag ska lägga in dom i en ny mapp så har inte bilderna kommit med i usb minnet!!!!!!!! Typiskt mig nästan. Blir så trött! Men jag orkar värkligen inte hålla på med det nu. Har nyss ätit en glass och ska börja jobba med läxorna nu, det måste göras även om jag inte har någon som helst lust. Efter det ska jag kolla på One Tree Hill, mega längesen! x.
bjuder på en väldigt fin bild sålänge, eftersom det blev så mycket text.. Hehe puss

Låter som en uppstoppad gris...

Jepps, det gör jag och dörfär fick jag stanna hemma idag. Missar säkert massa viktigt i skolan nu bara för de, men jaja...Vaknade vid 7 kanske och sen kunde jag inte somna om, kul! Men nu när jag har en hel dag på mig ska jag skriva klart min No inläming, So inlämning, Engelska glosor och Matte. Undra om jag ens orkar?

oskönt med noinlämning på fredag

Varit i bibblan idag med Phelicia och Lydia, som inte är med på bilden och pluggat med det här...
det här..
och det här....
tråkigt säger jag bara!!! Åh orka varför ska vi ens kunna detta? vad är det bra för? tror dom att ja orkar):?? jajaa, x.

gillar denna outfiten stenhårt

Så himla snygg en enkel outfit, detta skulle jag inte tacka nej till. nejnej! Allt kommer från HM

M O N D A G HIHI

HEEEEJ! idag har det varit jekla soft i skolan. Efter också, orkar inte blogga haha. Orkar lixom inte skriva massa.. Så nu ska jag plugga (som vanligt) inget vettigt liv men vad ska man göra? har en no inlämning tills fredag och har knappast börjat. Bra Julia, bra! jaja ni slipper mitt tjöt :D Pusshej

saker till hösten:

allt från hm, saker som kommer införskaffas till hösten.

ge mig sommar, tack


16.13

Heej! Igår var vi hemma hos Julia med några polers. Vi åt massa och ja hade sketkul! Kom hem vid typ 2 och tog ett låååångt bad. Var himlans längesen men det var jätteskönt och nu känner jag mig fräsch tills imorgon. Håller på att plugga No/ekologi som är sket tråkigt... Jaja. Ska inte tjata mer. Caoi!
Tumblr_l9cocgkqey1qb8ng7o1_500_large
bild från www.weheartit.com

We gon' light it up Like it's dynamite

Säger bara massor me loooooove till Taio Cruz! Älskar han o alla hans låtar. Denna tröttnar jag aldrig på. Blir så jäkla peppad o glad!!!!  Wiiiiiie

i love you more than i did bebfore

Så jäävla trött.. Ska nog gå och lägga mig snart, men det är bara bra! Orkar inte skriva eller så.. haha): Vi ses imorgon ist, x.

STUDIEVERKSTAAAD

Tjeenna, sitter på sista lektionen som slutar halv 4, det är elevens val och jag har studieverkstad. Lite små segt... Fast nu ska jag göra matte. Fan va tråkigt, men det måste göras...

Tröttis Julia ska sova

hahaa, hitta en go bild på mig och Julia Sanatana, inte så länge sen detta! Min bliiiickk...

Bättre bild på jackan från Hm:

x 3 hehe

HEEEEJ DÄR

Hejsan, egentligen hinner jag inte blogga. Pluggaaaar...Har gjort det hela dagen, med brudarna ♥ det har gått bra och så! Juste.. Jag var på Gekås för någon vecka sen och såg en jädrans snygg jacka där(fanns dock inte i min st och lite osäker...)
Jackan jag såg på gekås (äkta skinn, 899:-)
Sen har jag sett en annan snygg jacka från HM för bara 299 :- (!!!!!!!) tror det blir denna även om den ovan är galet snyygggg!

i am sooooooo tired

yees, ja somnar snart asso...
Men bra om jag håller mig vaken så jag somnar ikväll. Folk börjar dra hemmåt nu så jag drar ut snart och kanske köper godis med Julia och Sana, vi ses ikväll!
.
Bild från igår

Sliten

Hade en grym kväll/natt igår med gosingarna! Lydia och Sofia stack hem tidigt imorse, dom skulle träna handboll hela dagen, stackarna som bara sov kanske 4 timmar inatt.. Jag, Sanna och Julia sov till 12 typ, pappa kom in och väckte oss för Julia och Sanna skulle på match, i detta väder. Haha kul! Idag ska jag fixa massa saker för mamma fyller år och släkten kommer hit, haha kul... Så bilder kommer när jag har tid.
.
Juste, jag har hur mycket godis, chips, dricka och massa sånt i mitt rum nu... Äckligt...
Sofias facebook inatt.. Ja, vi var hungriga!

Grattis mammi!

För det första så vill jag gratta min bästa mamma som fylller år idag, Sofia, Julia, Lydia, Sanna och jag sjöngde för henne och massa skoj! De har varit fest hela kvällen så dom var ju inte helt nyktra, mega kul! Hahaa!
För det andra så sover Sofia, Julia, Lydia och sanna här inatt. Vi ar varit ute hela kvällen och bara gjort inget. En GO kväll! Bilder kommer imorgon!
Så länge får ni en bild från en cheertävling för några månader sen, vad mörkt hår jag hade...

\\\\\/////

Har på mig detta ikväll när alla gästerna kommer, vi ska käka god middag, Sanna kommer också så det blir skoj. Senare på kvällen drar jag ut med älsklings tjejerna, får se vad vi hittar på! Vises senare ikv:)

Friday night:

Heej! Idag när jag kom hem från skolan stack jag och Phelicia hem till mig, vi var här en stund sen kom tjejerna. Vi gjorde massa, bla käkade vi glass o omegle. Haha ja.. Sedan träffade vi Marko, Kevin o richi, det va la skoj, eller a typ inte. Så himla kallt ute. Nu ska jag kolla igenom köket för att se om jag kan hitta någonting gott att äta. Imorgon ska jag upp halv 8 för att kolla när pappa hoppar fallskärm. Ganska ballt va? ;) Vi ses!
Något bara från mina mappar.

Tog en bild från syster i Frankrike:

Yes, syster och hennes kompisar är i Frankrike, är avundsjuk kan man säga...
Dom ser att att ha det skitmysigt, kolla bloggen! - www.alexelnjonna.blogg.se :)

There's just too much that time cannot erase

Favvo platserna i mitt rum, sängen är ett undantag, hehe :) En del av mina smycken.

Love the way you lie.

Har verkligen fastnat för den låten. Nu när vissa börjar tröttna på den. Hehe. Varit hemma ett tag nu och behöver verkligen börja plugga! So provet flyttades till
Tisdag, det känns skönt. Slipper jag hålle på med det idag också.
Senare vid fem kanske, kanske jag fäljer med och kollar på Lydia och Sofias handbollsträning, får se hur det blir!

Slutar om fem, sen matte...

Just nu sitter jag i syslöjden med några från klassen, vi har nyss röstat till valet. Helt efterblivet var det. HAHA! Aja, vi slutar om fem minuter sen ska vi ha matte. Idag slutar vi runt 2. Btw; Lydia kommer blogga lite här ibland:)

En saknad outfit..

haha mitt face... jaja, kommer ihåg att detta kortet tog jag hemma hos sofia innan vi drog till göteborgs discot, där hände saker, saknar ):♥

sommaren 10 ♥ ♥ ♥

Åh, vad jag saknar sommaren!
Denna sommaren har varit galet bra, precis som jag ville!
Alla dagar med mina bebos, ni vet vilka ni är ♥
.

Hemma hos Phelicia nu, vi pluggaar...

Bild från idag på so lektionen, helt seg lektion men jaja. Nu sitter jag och Sofia hemma hos Phelicia har nyss ätit goda mackor o sånt. Nu ska man fortsätta plugga till två prov på Fredag! Heeemskt..

Är i skolan..:


//////////

En bild från Nrj in the park. Låten är den hemskaste ja hört. Ärligt..

Nej, ska vi köra igång igen?

Känner mig lite sugen igen... Fast undantag kommer ske eftersom skolan är mitt (typ) heltids jobb nu för tiden.. Tråkigt as hell. Nej fan, nu kör vi! =)
Börjar med att bjuda på en jetesöt bild :)

RSS 2.0