Jag har slutat blogga, men har kvar bloggen!

hahah bjuder:)

min blogg är mer oseriös nu :)

Hejsan ;D ligger i sängen och kollar på mtv, nyss vaknat. Fick ställa klockan (två klockor) så jag inte går upp 1... Iaf, igår var vi bara helt deeeeeeg, vi var ute lyssna på musik snacka sen gick vi in på kvällen och satt och snacka hemma hos Lydia Alkohoool :D käka godis också, sen gick jag hem vid halv 10 och åt indisk mat, pappa hade lagat, damn gott va :D idag vet jag inte vad som händer blir väll det vanliga, sitta på solhuset och snacka ;) jag kanske ska slinga håret btw, c ya <3
lydias skor, mina skor ;) hehe tänkte att ni ville veta det...

stephen i laguna beaaaaach



ännu finare i verkligheten, kolla mtv!


HENNES FINA HÅR, ASSÅ ÅÅHH

Så fint hår, så brun aså hela hon är så fiin!

Godmorgon, eller kanske förmiddag?...

En ofrääääcsh Julia som snart ska hoppa in i duschen, C ya!

6 dagar kvar....

Förlåt alla som kollar min blogg varje dag (såg att det fortfarande va ganska många som gjorde det även om den är ganska död.. haha!) Jaja, skolan börjar om 6 dagar så jag ska försöka njuta av lovet ända ut! Har gjort masssa skoj det senaste nu:
.
Har massa bilder, men detta får räcka! Nu ska jag sova, c ya när skolan har börjat ...):;)

En låt kan beskriva allt.

Längesen nu, men jaja. Igår var jag på gbg discot med Julia och Linnea det va grymt kul och... Jag får flipp på mig själv ibland va. Men ska inte ta upp det här. Vill inte blogga, ikväll ska vi på det igen tror jag. Sen till helgen åker alla till Färjlanda cup och spelar fotboll! Då kommer det bli tomt i lilla utby. Pusshej!
.
Duktiga små barn ja :)

Wish I could spin my world into reverse, just to have you back again.



You make me wanna spread my arms and fly

Haha, bara någon random bild, har varit och sett Bröderna Karlsson, rekomenderas inte. Höhö man får lite damp när filmen rullar... Har varit jättekul idag också på marknaden och Phelicia snuttisen är hemma. Wihoooo!

Ska kolla på o.c, sen sova.

Heejsan! varit hos kusinerna ikväll med mormor och morfar också uppe i Torslanda. Sen körde pappa och mamma mig till mina kära vänner, var med dom en stund sen stack jag hem. Upp tidigt imorgon också, det känns ju sådär... Men jaja, nu ska jag kolla på O.C sen ska jag somna, jag är super trött... Måste ta igen lite sömn ;)
.
Har haft en jätterolig dag med er, mina gullepluttarrr!

Tröött

Heejsan! Börjar med att säga att inatt sov jag två timmar... Sen har vi varit och sålt på Kvibergs marknad tills nu och fyfan vad snåla dom är asså! Vi sålde ett glas, haha för 1 krona. Så kom det en tant och ba; Hur mycket denna kosta? Ja ba; hejsan! Den kostar en krona :) Sen hon ba; Eeen krona!? För dyrt, sen gick hon iväg man baaa okeej? HAHHA, men det har varit riktigt kul idag facktiskt och jag fick ihop runt 800 lappen, HAPPYFACEEE! Nu ska vi iväg till mina kusiner i Torslanda, vi hörs sen med bilder ;)
.
Ni som aldrig varit där innan borde gå dit, man kan köpa allt skitbilligt!

Sno stilen/Angelica Blick

Den första bilden är tagen från www.angelicablick.se med hennes bustier från hochm.
Sen såg jag på Hms hemsida att dom hade fått in en exakt på pricken likadan, lite fräckt. Tycker den är riktigt snygg och den blir din för endast 129 :- Ska man slå till?

I don't get it...

Jag har massor med besökare nu, men ingen kommenterar...? WHY? Eller det är typ två som kommenterar sen är det santana bara, haha! Jaja, kom igen nu alla mina kära läsare, kommentera!

Nu drar jag ut en stund!

... Efter allt slit och släp idag så drar jag och Linnea fisen ut en sväng.
Juste, jag har fått ihop massa saker till marknaden imorgon och allt ligger i bilen.
Bra jobbat Julia! xx.

Plutten har skaffat blogg - http://nneapeas.blogg.se/

Alla kollar in denna tjejens blogg. Jättefin!

Detta väder asså!

Det blev ingen fallskärmshoppning idag pga av vädret... Så nu får han boka om och hoppas på att det blir bättre väder den gången. Jaja that's life. Håller på att hitta saker till marknaden imorgon, nyss varit uppe på vinden fast hitta inte så mycket, xx.

Fallskärmshoppning

.
Idag ska min lilla pappa hoppa fallskärm, vi ska åka iväg runt halv tre. Ska bli riktigt ballt att se... Fast han kommer säkert vara livrädd, höhö.. Vi får se. Men kameran åker med så bilder kommer! xx.

Everybody's fine

Snart ska jag lägga mig nere i soffan och kolla på denna filmen som mamma tog hem från jobbet idag, har inga höga förväntningar men vi får väll hoppas på att den är bra! Någon som har sett den?
.

Taaaaack www.juliasantana.blogg.se

Hihii, Julia har fixat (vet inte hur) så att många fler folk hittar min blogg, tack tusen gånger om! Kolla hennes blogg!

Sovit hos Sanabananiii!

Heejsan allihoppa! Har varit jättedålig på att updatera, men jag ska skärpa mig!
Inatt sov jag hos Sana, jättekul som vanligt. Orkar inte skriva så mycket om det...
Idag händer ingenting typ, ska leta efter saker som man kan sälja på Kvibergsmarknad Lör/Söndag med Julia och Sofia, hahaha jag eller vi behöver pengar!
.
En bild från förut när jag och Sana låg och solade med citron i håret. Usch, jag ser hemsk ut...

Outfit and facelook

Detta har jag på mig idag: Enkelt och ofixat... Gammal tröja från Bik Bok, Kortbyxorna har jag gjort själv, klockan kommer från Ur och Penn, idag vet jag inte vad som händer! xx.

...


Webbar med Phelicia!

Sitter i sängen och webbar med Phelica som just nu är i Montenegrooooo! Saknar den lilla fisen... ♥

Stars are blind

P
Bild 1 - Skadad Lina (Fick en boll sparkar rakt i huvudet & stukade/bröt tån...)
Bild 2 - Jonas, Björn och Nils spelar fotboll!
Bild 3 - Jag, Lina, Sana cyklar
Bild 4 - Bjuuuuuuuder, vi sover ute i vårat uterum.. Wery nice :)

Jag har det extremt tråkigt...

Hahahaah, jag bjuder! Ligger i sängen och väntar på Lina och Linnea. Jag har sååå tråkigt, men dom kommer snart! xx.

Middag - Lax & färskpotatis!

Heejsan! Jag och mamma håller på att laga mat, idag blir det lax och färskpotatis med någon god sås. Mumms!
Inatt ska jag, Linnea, Sana och Lina sova hos mig tror jag, mys! xx.

2 Augusti 2010

Hej! Sommaren börjar komma tillbaka nu märker man, tumme upp för det! Snart ska jag iväg till Kviberg och möta upp Linnea och Lina där, ska kolla på fotboll, blir säkert kul! Nu ska jag ner och duscha och göra iordning moi, xxx.

I'm not afraid to take a step

Någon söt bild på Ebba och Lina från iförrgår tror jag, nu ska jag kolla på One Tree Hill. Var hemma hos Hanna förut och fick andra sesången, wiiiie! Sen ska man sova, xx.

248 spänn

Var på Alum en snabbis med Sana och Julia, fick köpt två fina tröjor. Älskar den blåa!!
Linnet kostade 49:- (på rean) tröjan kostade 199:- Älskar den!

Lång natt!

Igår satt vi uppe till o6:00, då började vi  kolla på en film som jag sedan somnade till, Ebba den söten hade redan sovit kanske två timmar då... Haha! Hon snacka mycket i sömnen :) Vaknade runt tolv och började göra iordning oss, vi ska ut nu och göra något roligt! Eftersom det är ganska soligt ute så får man ju utnyttja det! Linnea Hedlund har kommit hem från Kroatien också, ska träffa henne imorgon! xx.
.
Gammal bild på mig och lillen!

Sex and the city

Jag, Lina och Therese sover hemma hos Ebba ikväll, nu sitter vi och kollar på Sex and the city boxarna. Ska kolla på alla (om vi orkar, hahha) Lina har gjort blogg också klicka HÄR och kolla hennes blogg, hon är inte riktigt klar med design och sånt men vi hjälper henne! Nu ska jag vara social med mina tjejer, xx!

RSS 2.0